Category Prisnivåer

Prisvärda presenter för alla tillfällen

Letar du efter en bra presentidé till någon speciell men vill inte spendera dina sista kronor? I det här blogginlägget kommer vi att utforska några av de bästa prisvärda presenterna som är perfekta för alla tillfällen. Från födelsedagar och årsdagar till examen och helgdagar, dessa billiga presenter kommer att få vem som helst att känna sig extra speciell utan att det kostar för mycket.


Gör det själv-presenter


Om du har en konstnärlig känsla eller bara vill ge något extra speciellt, överväg att göra en hemgjord present. Oavsett om det är en tavla, ett handgjort kort eller till och med bara en sats med kakor, kan gör det själv-presenter vara både kreativa och kostnadseffektiva. Dessutom kommer de att låta mottagaren veta hur mycket du har lagt ner på presenten...

Read More

Billiga upplevelser att ge bort

Upplevelsepresenter blir allt mer populärt att ge bort och det är inte så konstigt. Den vanliga gåvan till julen, mors dag eller födelsedagen blir kanske inte alltid helt rätt och då står mottagaren där med en present som han eller hon inte riktigt vill ha, kanske inte har kvittot till och inte kan göra sig av med och så blir det pinsamt att sälja. Det är inte en sån present man vill ge bort – man vill ju att mottagaren ska bli glad!

En upplevelsepresent däremot är något som aldrig kommer ligga som ett dåligt samvete i bokhyllan. Det är något man gör, kanske helst tillsammans med den man fick presenten av och sen är det ett minne, ibland för livet och ibland för några år framåt...

Read More

Torkduk för hund

running-wet-dog-1369057

Det har regnat en hel del i Sverige på senaste. Det har faktiskt regnat så pass mycket i Sverige på senaste att meteorologerna menar att marken är på väg att bli mättad och att det skulle kunna resultera översvämning på vissa platser. Regn hör hösten till, det vet vi alla och även om vi klagar och dansar soldansen varje dag så kommer det inte ändra på sig. Då får man gå efter det kära ordspråket ”Det finns inget dåligt väder… bara dåliga kläder”. Råkar man vara hundägare är det här med kläder i dåligt väder A och O, både för människa och hund.

Det kan vara relativt kostsamt att köpa en regnjacka åt en hund, speciellt om det gäller en större ras...

Read More

Fars dag på söndag – några billiga presenttips

På söndag är det Fars dag. Visst är det kul med en extra dag att få uppvakta sina föräldrar – och det behöver inte bli en dyr historia! Det som är jättebra med fars dag, mors dag och namnsdagar är att de är små extrahärliga dagar som bara kräver det där lilla extra till skillnad från Julafton och födelsedagar. Så för detta års fars dag hittar ni här lite tips på presenter under 100 lappen!

  1. Strumpor från Happy Socks. Ja det här är ju en megaklassiker men som en vän till mig sa ”Det är ju kul med lite fina strumpor istället för gamla urtvättade”. Helt rätt tycker jag. Det här är supersköna kvalitetsstrumpor för 80 kr per par.
  2. Vermouth. Det här är en sällan nämnd alkoholdryck som tycks falla bort i vimlet av all Whiskey och Cognac...
Read More

Ett roligare sätt att ge biobiljetter

Det är helt otroligt att bio idag kostar mellan 120-150 kr, det som brukade kosta under 100kr. Inflation förstås men kanske beror det på all illegal nedladdning? Hur som helst tycker jag att det här är en toppenpresent att ge bort när du har svårt att komma på något.

Personen du ger den till kan välja själv vad hen vill och när hen vill gå på bio. En biobiljett går hem både hos män och kvinnor och du bestämmer själv hur mycket pengar du vill sätta in på kortet (minimibelopp är 100 kr). Det är busenkelt att köpa hos SF och du får välja bland sex olika motiv.

Om du vill göra presenten lite extra speciell kan du i paketet också lägga ner några filmrecensioner så att presentmottagaren får lite tips på bra film just nu. Gör så här:

  1. Gå till SF...
Read More

Exfolierande strumpor

exfolierande strumporDet här är en klockren present för både män och kvinnor, kanske framför allt vintertid då våra fötter tenderar att spricka upp och bli torra som fnöske. Ett vanligt förekommande problem i genren är att det under lång tid har byggts upp som förhårdnader och inlagringar av död hud, något som i sin tur ger den där raspiga ytan på våra fossingar. Oavsett om det är en spa-inspirerad gåva till din bästa väninna eller en hintande pik till din partner, så gör dessa sockor ett snabbt och effektivt jobb och ger en klart mer mjukhudad mottagare!

På så lite som två timmar utför Matrisse Paris Exfoliating Socks sin uppgift, som består i att ”peela” bort gamla döda celler från hudytan...

Read More

En snäll kidnappning

utflyktBiobiljetter och presentkort i all ära – ingenting går upp emot en upplevelse som faktiskt blir av, utan veckor av tjat och försök att synka kalendrar. Vill du bjuda din kära på en spännande stund som han eller hon sent ska glömma, satsa på en klassisk kidnappning istället! Du bestämmer själv hur upplägget ska se ut, och aktiviteten väljs förslagsvis utifrån mottagarens intressen. Är det en person som gillar fart och fläkt? Boka tid på en gocart-bana eller ett tufft träningspass som ni aldrig testat förut. Talar vi snarare om någon som vill ha lugn och ro omkring sig? Boka in er på ett närliggande spa eller kör ut er båda till närmsta tallskog för en sinnlig promenad.

Här kan du helt välja hur du vill designa din gåva, utifrån faktorer som tid och plånbok...

Read More

Hemgjord ostbricka

Säg den som inte blir glad av ett gäng goda ostar och ett gott vin? När du komponerar din egen ostbricka kan du låta fantasin flöda fritt, både vad gäller sortimentet av ostar och urvalet av tillbehör. Vet du att mottagaren älskar en specifik typ av ost, så kan du ju lugnt andas ut och köpa ett lass av just den sorten. Har du mindre koll? Gå till ostdisken och botanisera, de flesta blir faktiskt glada av att få testa på många olika sorter och ha chansen att upptäcka nya favoriter.

Fråga gärna på Systembolaget efter vilka viner som kan passa till just ost. De har ofta många bra tips och hjälper dig gärna med att matcha dryckesval till de ostar du valt ut...

Read More

Presentbox med doftljus

presentlåda med doftljusÄr den tänkta mottagaren till din gåva en person som gillar att ha det fint och mysigt omkring sig? Eller är det tvärtom någon som bara skulle må bra av att höja stämningsgraden några snäpp? Oavsett vilket är doftljus en kanonbra present. Ljusen ger omedelbart en varmare och mer hemtrevlig atmosfär, som får både mottagaren och dig på bra humör. När ett levande ljus tänds blir vi människor automatiskt lugnare och går ned i varv, och med just doftljus sker detta mycket tack vare att vårt doftsinne kopplas på och fyller oss med sinnliga intryck.

Denna Collection box från I Love… kostar bara 115 kr, och innehåller 6 små naggande goda doftljus med olika frestande parfymer...

Read More

Sanning eller konsekvens Guld

sanning konsekvens guldAtt ge bort ett spel är en smart idé, eftersom de allra flesta har en vinnarskalle inom sig och du dessutom kan räkna med att bli hembjuden på spelkväll inom en snar framtid. Kanske är just det här spelet ingenting för de allra minsta i familjen, men i övrigt blir snart sagt alla från 16 och uppåt glada och förväntansfulla av spelets upplägg. Sanning eller konsekvens är en konkretare version av barndomens lek ”Sanning eller konka”; upplägget är detsamma och risken/chansen att få reda på snaskigheter likaså.

Spelet innehåller en kortlek med ovanligt snygg layout, och det är utifrån dessa kort en helt ny värld kan öppna sig...

Read More