Billiga upplevelser att ge bort

Upplevelsepresenter blir allt mer populärt att ge bort och det är inte så konstigt. Den vanliga gåvan till julen, mors dag eller födelsedagen blir kanske inte alltid helt rätt och då står mottagaren där med en present som han eller hon inte riktigt vill ha, kanske inte har kvittot till och inte kan göra sig av med och så blir det pinsamt att sälja. Det är inte en sån present man vill ge bort – man vill ju att mottagaren ska bli glad!

En upplevelsepresent däremot är något som aldrig kommer ligga som ett dåligt samvete i bokhyllan. Det är något man gör, kanske helst tillsammans med den man fick presenten av och sen är det ett minne, ibland för livet och ibland för några år framåt. Oavsett om man gillar upplevelsen eller ej så kommer man ändå alltid ha erfarenheten och glädjen av det med sig.

Problemet med upplevelsepresenter är dock att de ofta är rätt dyra, ibland kostar det flera tusenlappar eller åtminstone runt tusenlappen. Det behöver dock inte vara så dyrt och även enklare saker kan vara minst lika trevliga. Kom ihåg att oftast är det viktigaste bara att hitta på något!

Här är exempel på några billigare upplevelsepresenter du kan köpa:

  • Biobesök för två (249 kr) – kanske låter lite tråkigt men kom ihåg känslan när du var på bio senast. Visst kändes det som att man gör det alltför sällan?
  • Stand up-paddle (200 kr) – Finns också som Stand Up-paddle Yoga för 250 kr. Ett roligt, och blött, sätt att ta sig fram på.
  • Olika typer av vandringar, på Happy-Day.se kan du gå in och söka på “vandring” så hittar du tex stadsvandringar, Pelle Svanslös-vandring, Andra världskriget-vandring etc. Det är lärorikt, trevligt och man får lite motion.
  • Olika typer av båtutflykter, tex Djurgården, Fjäderholmarna mm.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>