Gör en gammaldags korsstygnsskylt

korsstygn visdomsordFörr i tiden gick det inte att gå in en en stuga utan att mötas av visdomsord i form av en korsstygnstavla ovanför sängen eller i vardagsrummet. “Egen härd är guld värd” och “Morgonstund har guld i mund” är klassiker i sammanhanget. Idag är det förmodligen lite annorlunda visdomsord man skulle yttra och vilka det skulle vara vågar jag inte gissa mig på.

Hursomhelst, själva konceptet gammaldags korsstygnstavla med modernt visdomsord är en riktigt kul present, framförallt för de som är inne på “Shabby chic”-inredningsmodet. Man får den gamla känslan men med en ny fräsch tappning. Vad du själv väljer som visdomsord är upp till dig men ett roligt förslag är att välja något som är “internt” mellan dig och personen du ger presenten till.

Korsstygnstavlor kan du sy själv (det är inte så svårt) men går också att beställa från utlandet. Via den fantastiska webbsidan Fiverr.com kan man beställa specialdesignade korsstygnstavlor för 5 USD styck (+ frakt).

 

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>