Till den som behöver ta hand om sig: Glow solution sheet mask

ansiktsmask från kicks

Ingen har väl missat att skönhet och hudvård varit en enormt stark trend de senaste åren. Både kvinnor och män har börjat inse att sant välmående börjar inifrån, och att det är viktigt att ta hand om sig. Hälsa är med andra ord inte längre bara förknippat med proteinbars och hårda träningspass, utan nu ingår även en mjukare aspekt av självkärlek. Och att pyssla om sig själv, lyssna inåt efter vad man behöver just idag, och ta sig tid – det är precis vad hudvård handlar om.

Nu är vi många som upplevt hur skönt det är att ta några extra minuter framför badrumsspegeln, applicera en skön kräm och låta den sjunka in ordentligt. En process som är välgörande både på kort sikt och på lång sikt, eftersom resultatet av regelbunden hudvård är en mer välmående och strålande hy. Något som få av oss tackar nej till!

Hudvård behöver heller inte kosta skjortan, även om reklam och bloggare ibland vill få oss att tro motsatsen. En simpel kräm från apoteket, ett billigt men effektivt serum, eller som här: en sheet mask kan göra minst lika stor skillnad som en produkt för tio gånger pengarna. Därför är detta ett hett tips för dig som vill ge bort en billig men effektiv och njutbar present.

En sheet mask är ett slags pappersark indränkt i härlig fukt, som läggs över ansiktet en stund medan användaren kopplar av. Tack vare att arkmasken får ligga an mot ansiktet under en längre stund kan maximalt med välgörande ingredienser tränga ned i huden där de gör nytta. När masken tas av är resultatet ofta slående: en plumpad hy med minskade torrhetsrynkor och massvis med ny lyster! 

Glow solution sheet mask från Kicks är en riktig lysterbomb, och innehåller aktiva ingredienser i form av antioxidanter och lugnande fukt. För en billig peng blir den din, att ge bort i present till någon du bryr dig om (eller varför inte dig själv?). Haka på hudvårdstrenden och må bättre, både inuti och utanpå!

Köp den hos Kicks för 79 kr.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>