Category Skönhetsprodukter

Till den som behöver ta hand om sig: Glow solution sheet mask

ansiktsmask från kicks

Ingen har väl missat att skönhet och hudvård varit en enormt stark trend de senaste åren. Både kvinnor och män har börjat inse att sant välmående börjar inifrån, och att det är viktigt att ta hand om sig. Hälsa är med andra ord inte längre bara förknippat med proteinbars och hårda träningspass, utan nu ingår även en mjukare aspekt av självkärlek. Och att pyssla om sig själv, lyssna inåt efter vad man behöver just idag, och ta sig tid – det är precis vad hudvård handlar om.

Nu är vi många som upplevt hur skönt det är att ta några extra minuter framför badrumsspegeln, applicera en skön kräm och låta den sjunka in ordentligt...

Read More

En CC-cream

cc cream från lykoVem har väl missat de senaste årens nyhetsboom på skönhetssidan, med en fullkomlig explosion i utbudet av BB-creams? BB-creamen åstadkom en revolution vad gällde kombinationen av hudvård och makeup, då den på ett helt nytt sätt hade både vårdande och täckande egenskaper. Det dröjde inte länge innan en ny generation krämer kom i antågande: CC-creamen.

CC står för Color Correcting, och har som namnet antyder färgkorrigerande egenskaper. Med andra ord, har du bekymmer med en hy som lätt blir rödflammig eller kanske tråkigt grå, så finns det en CC-cream som löser problemet åt dig. Just denna variant från Lumene har en superskön konsistens och ger ett nästan photoshoppat resultat. Krämen får samtidigt näring och fukt tack vare nordiska lingon...

Read More

En lite lyxigare hårinpackning

toni-guy-harinpackningMånga kvinnor, och en hel del män också för den delen, har stora mängder skönhetsprodukter hemma. Eftersom det är förbrukningsvaror så unnar man sig förmodligen sällan att köpa något mer än det mest behövliga och användbara, från märken som är “helt ok”. Det är dock oftast skillnad på märken och märken, och de lite dyrare är ofta lite bättre. Eller så känns de mycket bättre för att man vet om att de är dyra!

Hursomhelst, det finns en del produkter som man kanske inte vanligtvis köper men som blir desto mer uppskattade om man får och då framförallt lite lyxigare produkter av ens vanliga skönhetsprodukter.

Ett exempel på detta är en Toni & Guy hårinpackning (reconstruction mask) som man kan köpa på Lyko.se för 108 kr...

Read More

Hudvårdsprodukter för män

ansiktsrengöringDe flesta män kanske inte riktigt skulle tänka sig att köpa en ansiktsrengöring med scrub-effekt – hur mycket det än skulle behöva det! Det betyder dock inte att de inte skulle uppskatta att använda den. Jag menar, hur skönt är det inte att “scrubba” ansiktet lite nu och då. Det är kanske bara att de inte vill visa det öppet.

Denna present kommer förmodligen smyguppskattas mer ju hårdare mannen faktiskt är men den lär förmodligen gå hem hos en finnig femtonåring också. Du kan hitta ansiktsrengöring och liknande produkter på tex Lyko.se. Den svarta ansiktsrengöringen på bilden kostar 99 kr på Lyko.se och ser tillräckligt hård ut för att även den råbarkade mannen ska kunna ha den framme i badrummet.

Read More

Massageolja – med löfte om massage

Det billigaste man kan ge någon som present, i termer av pengar, är sin egen tid och förmåga. Det finns massor av tjänster man kan ge som present och en av de mest uppskattade är nog att få en massage av sin partner. Det är i sig en fin och romantisk present som uppskattas av de allra flesta, förutsatt att du inte är helt ovetande om hur man masserar någon. Om så är fallet kan du kanske börja med att kolla in denna gratiskurs:

Detta är dock bara första delen av många. Hursomhelst, så svårt är det faktiskt inte och mottagaren kommer att gilla det bara för att det är du som gör det, hursomhelst.

En sak man som kan vara trevligt dock är att ge något som symboliserar ditt löfte om massage...

Read More