Massageolja – med löfte om massage

Det billigaste man kan ge någon som present, i termer av pengar, är sin egen tid och förmåga. Det finns massor av tjänster man kan ge som present och en av de mest uppskattade är nog att få en massage av sin partner. Det är i sig en fin och romantisk present som uppskattas av de allra flesta, förutsatt att du inte är helt ovetande om hur man masserar någon. Om så är fallet kan du kanske börja med att kolla in denna gratiskurs:

Detta är dock bara första delen av många. Hursomhelst, så svårt är det faktiskt inte och mottagaren kommer att gilla det bara för att det är du som gör det, hursomhelst.

En sak man som kan vara trevligt dock är att ge något som symboliserar ditt löfte om massage. Det kan vara ett litet paket med olika massagerelaterade prylar som tex doftljus, massageolja och en CD med massagemusik. Men då denna webbsida handlar om billiga presenter så är våra förslag istället:

  • Värmeljus
  • En playlist på Spotify (kräver dock att du har betalvarianten, man vill inte höra reklam under massagen). Sök på “massage music” så hittar du mycket.
  • Massageolja

Massageolja kan du bland annat köpa på Lyko.se. Denna variant kostar bara 19 kr men de har många fler.

massageolja

Massageolja från Lyko för 19 kr.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>