Exfolierande strumpor

exfolierande strumporDet här är en klockren present för både män och kvinnor, kanske framför allt vintertid då våra fötter tenderar att spricka upp och bli torra som fnöske. Ett vanligt förekommande problem i genren är att det under lång tid har byggts upp som förhårdnader och inlagringar av död hud, något som i sin tur ger den där raspiga ytan på våra fossingar. Oavsett om det är en spa-inspirerad gåva till din bästa väninna eller en hintande pik till din partner, så gör dessa sockor ett snabbt och effektivt jobb och ger en klart mer mjukhudad mottagare!

På så lite som två timmar utför Matrisse Paris Exfoliating Socks sin uppgift, som består i att ”peela” bort gamla döda celler från hudytan. Den verksamma produkten innehåller fuktbindande ingredienser och syror, som i kombination ger den där babymjuka finishen på dina hälar. Eftersom det är ämnen som normalt är skonsamma och bra men som i vissa fall kan göra mer skada än nytta, se till att läsa bruksanvisningen noggrant innan! När du väl vet att det funkar så har du en välgörande och oväntad present, till det modesta priset av 99 kr på Lyko.se.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>