Sanning eller konsekvens Guld

sanning konsekvens guldAtt ge bort ett spel är en smart idé, eftersom de allra flesta har en vinnarskalle inom sig och du dessutom kan räkna med att bli hembjuden på spelkväll inom en snar framtid. Kanske är just det här spelet ingenting för de allra minsta i familjen, men i övrigt blir snart sagt alla från 16 och uppåt glada och förväntansfulla av spelets upplägg. Sanning eller konsekvens är en konkretare version av barndomens lek ”Sanning eller konka”; upplägget är detsamma och risken/chansen att få reda på snaskigheter likaså.

Spelet innehåller en kortlek med ovanligt snygg layout, och det är utifrån dessa kort en helt ny värld kan öppna sig. Med hjälp av frågor som ”Vem av dina medspelare är snyggast?” eller uppdrag som ”Pussa medspelaren fem steg till vänster om dig på valfritt ställe” för ni leken framåt och avslöjar säkerligen ett och annat ni inte visste om varandra. Korten har tre olika svårighetsgrader, så beroende på vad du vill ha ut (eller inte ha ut) av kvällen kan du välja vilken nivå du ska lägga dig på!

Du kan köpa detta spel hos Bluebox för 99 kr.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>