En lite lyxigare hårinpackning

toni-guy-harinpackningMånga kvinnor, och en hel del män också för den delen, har stora mängder skönhetsprodukter hemma. Eftersom det är förbrukningsvaror så unnar man sig förmodligen sällan att köpa något mer än det mest behövliga och användbara, från märken som är “helt ok”. Det är dock oftast skillnad på märken och märken, och de lite dyrare är ofta lite bättre. Eller så känns de mycket bättre för att man vet om att de är dyra!

Hursomhelst, det finns en del produkter som man kanske inte vanligtvis köper men som blir desto mer uppskattade om man får och då framförallt lite lyxigare produkter av ens vanliga skönhetsprodukter.

Ett exempel på detta är en Toni & Guy hårinpackning (reconstruction mask) som man kan köpa på Lyko.se för 108 kr. Toni & Guy är kanske inte ett “lyxmärke” men det är ett sånt märke som frisörerna använder och känns ändå lite lyxigare än de man eventuellt skulle unna sig själv annars.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>