Category Dyrare men prisvärt

Billiga upplevelser att ge bort

Upplevelsepresenter blir allt mer populärt att ge bort och det är inte så konstigt. Den vanliga gåvan till julen, mors dag eller födelsedagen blir kanske inte alltid helt rätt och då står mottagaren där med en present som han eller hon inte riktigt vill ha, kanske inte har kvittot till och inte kan göra sig av med och så blir det pinsamt att sälja. Det är inte en sån present man vill ge bort – man vill ju att mottagaren ska bli glad!

En upplevelsepresent däremot är något som aldrig kommer ligga som ett dåligt samvete i bokhyllan. Det är något man gör, kanske helst tillsammans med den man fick presenten av och sen är det ett minne, ibland för livet och ibland för några år framåt...

Read More

En snäll kidnappning

utflyktBiobiljetter och presentkort i all ära – ingenting går upp emot en upplevelse som faktiskt blir av, utan veckor av tjat och försök att synka kalendrar. Vill du bjuda din kära på en spännande stund som han eller hon sent ska glömma, satsa på en klassisk kidnappning istället! Du bestämmer själv hur upplägget ska se ut, och aktiviteten väljs förslagsvis utifrån mottagarens intressen. Är det en person som gillar fart och fläkt? Boka tid på en gocart-bana eller ett tufft träningspass som ni aldrig testat förut. Talar vi snarare om någon som vill ha lugn och ro omkring sig? Boka in er på ett närliggande spa eller kör ut er båda till närmsta tallskog för en sinnlig promenad.

Här kan du helt välja hur du vill designa din gåva, utifrån faktorer som tid och plånbok...

Read More