En snäll kidnappning

utflyktBiobiljetter och presentkort i all ära – ingenting går upp emot en upplevelse som faktiskt blir av, utan veckor av tjat och försök att synka kalendrar. Vill du bjuda din kära på en spännande stund som han eller hon sent ska glömma, satsa på en klassisk kidnappning istället! Du bestämmer själv hur upplägget ska se ut, och aktiviteten väljs förslagsvis utifrån mottagarens intressen. Är det en person som gillar fart och fläkt? Boka tid på en gocart-bana eller ett tufft träningspass som ni aldrig testat förut. Talar vi snarare om någon som vill ha lugn och ro omkring sig? Boka in er på ett närliggande spa eller kör ut er båda till närmsta tallskog för en sinnlig promenad.

Här kan du helt välja hur du vill designa din gåva, utifrån faktorer som tid och plånbok. Kanske vill du att kidnappningen ska vara bara ett par timmar, eller så slår du på stort och rövar bort din vän under en heldag. Tänk på följande saker när du planerar ert äventyr: tidsåtgång, förhandsbokningar, mat och dryck, eventuella allergier/fobier, eventuella drömmar/preferenser, sällskap eller på tu man hand… Stäm också av med era närmsta så att folk omkring er har koll på att han/hon inte kan hämta från dagis just den kvällen eller gå ut med sin hund den eftermiddagen. Sedan är det bara att köra, och glöm inte att vara flexibel och släppa lite på din planering om det krävs. Huvudsaken är att ni är ”in the moment” och har kul!

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>