Torkduk för hund

running-wet-dog-1369057

Det har regnat en hel del i Sverige på senaste. Det har faktiskt regnat så pass mycket i Sverige på senaste att meteorologerna menar att marken är på väg att bli mättad och att det skulle kunna resultera översvämning på vissa platser. Regn hör hösten till, det vet vi alla och även om vi klagar och dansar soldansen varje dag så kommer det inte ändra på sig. Då får man gå efter det kära ordspråket ”Det finns inget dåligt väder… bara dåliga kläder”. Råkar man vara hundägare är det här med kläder i dåligt väder A och O, både för människa och hund.

Det kan vara relativt kostsamt att köpa en regnjacka åt en hund, speciellt om det gäller en större ras. Och medan det kan knipa åt lite att spendera uppåt 600 kr på en regnjacka kan man som vän till en hundägare komma med andra roliga alternativ som present. Plutoduken är en torkduk för hundar som enkelt och snabbt torkar hunden efter en promenad i regnet. Glöm äckliga, blöta surluktande frottéhanddukar – lösningen är här! Produkten har fått fantastiska omdömen och många hundägare har använder även Plutoduken för att torka av grusiga tassar. Man kan tvätta duken i 40 grader och återanvända den.

Känner du någon med hund som ska firas nu när Sverige bara har regn och regn och regn så är det här ett hett tips! Produkter som förenklar jobbiga situationer i vardagen uppskattas alltid och för de som kämpar sig ut för sina håriga vänner kommer den här presenten att underlätta enormt! Plutoduken finns att köpa hos en rad återförsäljare på Internet, hos vetzoo.se säljs duken för 70 kr respektive 106 kr för storlek Small eller Large.

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>