Fars dag på söndag – några billiga presenttips

På söndag är det Fars dag. Visst är det kul med en extra dag att få uppvakta sina föräldrar – och det behöver inte bli en dyr historia! Det som är jättebra med fars dag, mors dag och namnsdagar är att de är små extrahärliga dagar som bara kräver det där lilla extra till skillnad från Julafton och födelsedagar. Så för detta års fars dag hittar ni här lite tips på presenter under 100 lappen!

  1. Strumpor från Happy Socks. Ja det här är ju en megaklassiker men som en vän till mig sa ”Det är ju kul med lite fina strumpor istället för gamla urtvättade”. Helt rätt tycker jag. Det här är supersköna kvalitetsstrumpor för 80 kr per par.
  2. Vermouth. Det här är en sällan nämnd alkoholdryck som tycks falla bort i vimlet av all Whiskey och Cognac. Vermouth är sött och är fantastiskt gott efter en stor måltid. Systembolaget säljer ett urval av dessa för priser under 100 kr.
  3. Ljudbok. På CDON.se finns hur många som helst att välja bland. Vill man hålla sig under 100 kr blir urvalet lite mindre men det finns fortfarande intressanta titlar!
  4. Konstgjort fårskinn från IKEA. Det här är en extremt uppskattat present att placera i bilsätet för dessa kalla månader som kommer. Det är sällan man själv tänker på detta och fårskinnet ser väldigt mysigt ut i bilen!
Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>