En CC-cream

cc cream från lykoVem har väl missat de senaste årens nyhetsboom på skönhetssidan, med en fullkomlig explosion i utbudet av BB-creams? BB-creamen åstadkom en revolution vad gällde kombinationen av hudvård och makeup, då den på ett helt nytt sätt hade både vårdande och täckande egenskaper. Det dröjde inte länge innan en ny generation krämer kom i antågande: CC-creamen.

CC står för Color Correcting, och har som namnet antyder färgkorrigerande egenskaper. Med andra ord, har du bekymmer med en hy som lätt blir rödflammig eller kanske tråkigt grå, så finns det en CC-cream som löser problemet åt dig. Just denna variant från Lumene har en superskön konsistens och ger ett nästan photoshoppat resultat. Krämen får samtidigt näring och fukt tack vare nordiska lingon. Sist men inte minst har Lumenes CC-cream en essentiell funktion i det att den skyddar hyn mot sol, med ett relativt högt solskyddsfilter (spf 20). Kort sagt, en toppenbra produkt för dig som vill ha en vacker och strålande hy samtidigt som du sparar mängder av tid på att kombinera concealer, primer, foundation och puder i ett!

Köp CC-cream på Lyko.se, den kostar 129 kr.

 

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>