Något gott från chark- eller ostdisken

salami En god och superlyxig ost eller salami kan vara svindyr per kilo men om man bara köper tillräckligt mycket för en person att avnjuta kan man ändå få en bra bit för under 100 kr. För någon som älskar ost eller salamikorvar kan detta vara födelsedagens höjdpunkt – även om den kanske inte varar så länge.

Just att presenten inte varar så länge kan faktiskt vara en fördel, framförallt för de som tycker sig ha för mycket prylar och egentligen inte önskar sig något. Då är det oftast bättre att köpa något som snabbt går åt.

Denna present kan med fördel kombineras med andra delikatesser, tex en god öl, lite goda kex och kanske en tidning – men då blir det något dyrare.

Salamin på bilden är en italiensk tryffelsalami och kostar 480 kr / kg (den dyraste som fanns i butiken) men biten på bilden, som är större än den ser ut, kostade “bara” 92 kr. Det är alltså kanske inget man vanligtvis unnar sig sjäv men njuter av till 100% om man får den som present!

Hur bra är detta presenttips?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...
Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>